Tony’s Store

door Wanderlust

Liefhebbers van Tony’s Chocolonely kunnen hun lol op: niet alleen lanceerde het populaire chocolademerk onlangs hun nieuwste estafettereep en de nieuwe Sinterklaassmaken, ze hebben ook nog eens hun eigen winkel geopend. Je kunt nu elke werkdag een bezoek brengen aan de Tony’s store in Amsterdam!

Tony's Store

In de onlangs geopend Tony’s Store aan de Polonceaukade kun je alle repen van Tony’s Chocolonely kopen uit de bijzondere automaat en meer leren over de bijzondere missie om chocolade 100% slaafvrij te maken. Daarom nodigen ze iedereen ’thuis’ uit: bij hun winkel aan het hoofdkantoor. De winkel is een heuse chocoladebeleving waar je alles kunt proeven en exclusieve items kunt kopen, zoalsĀ tassen, rompers, t-shirts en notitieboeken.

Tony's Store

Je vindt dit chocolade walhalla aan de Polonceaukade 12 op het Westergasterrein in Amsterdam. Tony’s Store is elke werkdag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur (op maandag vanaf 13.00 uur) en tijdens de lunch zijn ze even gesloten. Voor meer informatie kun je ook een kijkje nemen op de website van Tony’s Chocolonely.

Bron foto’s: Yvonne Witte Photography

Related Posts

Leave a Comment