grapedistrict

De Grootste Wijnbar van Nederland

door Wanderlust

Wijnwinkel Grapedistrict bestaat binnenkort 10 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Dat doen ze aankomend weekend op wel heel ludieke wijze door de grootste wijnbar van Nederland te openen in Amsterdam!

Voor wijnliefhebber zal Grapedistrict zeker geen onbekende zijn: deze online en offline wijnwinkel vind je op verschillende locaties in ons land en levert wijnen direct van de boeren. Al 10 jaar lang selecteren ze voor hun klanten de beste wijnen en dat vieren ze deze maand groots. De Grootste Wijnbar van Nederland zal voor de gelegenheid een heel weekend geopend zijn in Studio De Hallen in Amsterdam-West. Maar liefst 600 m2 wordt omgetoverd tot één grote wijnbar waar meer dan 150 wijnen per glas te bestellen zijn. Niemand minder dan de wijnboeren zelf zullen de wijn schenken en kunnen natuurlijk alles vertellen over hun wijnen. Op zaterdag wordt er in de wijnbar The Big Taste georganiseerd: de grootste wijnproeverij die Grapedistrict ooit heeft georganiseerd. Daarnaast zal er elke avond een bijzonder diner worden georganiseerd: Winemaker’s Table. Tijdens een uitgebreid 3-gangendiner proef je 4 verschillende wijnen en aan tafel wordt er ook nog uitleg over de wijn gegeven door de wijnmaker zelf.

De Grootste Wijnbar van Nederland wordt geopend van donderdag 3 november tot en met zaterdag 5 november in Studio De Hallen in Amsterdam. De deuren van de wijnbar openen op donderdag om 17.00 uur en The Big Taste zal zaterdag van 12.00 uur tot 15.00 uur plaatsvinden. Voor de wijnbar geldt wel een toegangsprijs van €7,50, maar dat is wel inclusief 1 glas wijn. De kaarten zijn vooraf te bestellen, maar ook aan de deur verkrijgbaar. Voor deelname aan The Big Taste kun je een kaartje kopen van €10,- en voor Winemaker’s Table krijg je voor €55,- een heus 3-gangen diner met 4 glazen wijn en toegang tot de wijnbar. Voor meer informatie over dit evenement kun je een kijkje nemen op de website van Grapedistrict.

Bron foto: https://www.facebook.com/Grapedistrict/

Related Posts

2 Beantwoorden

Annick 31 oktober 2016 - 6:46 pm

De Hallen in Amsterdam-WEST! 😉

Reply
Tessa 31 oktober 2016 - 7:25 pm

Hahaha, wat een schandalige fout! We hebben het gelijk aangepast en schamen ons diep ;). Bedankt voor de oplettendheid.

Reply

Leave a Comment