Bites & Vibes

door admin

Het gaat goed met fietsbezorgservice Foodora in Amsterdam. De bezorgdienst wint aan populariteit in Nederland en ze organiseren binnenkort zelfs een heuse foodmarket. Na succesvolle eerdere edities in Berlijn, Wenen en Toronto zal Amsterdam op 4 september het podium zijn van de Bites & Vibes foodmarket: een gezellig event waar je voor de gelegenheid de favoriete foodhotspots van Amsterdam onder één dak vindt!

Op Bites & Vibes staat de diversiteit van het foodaanbod van Foodora centraal. Je kunt hier genieten van diverse gerechten van de restaurants waar Foodora in Amsterdam mee samenwerkt, zoals SNCKBR, SchatjePatatje, Souvla, Dim Sum Now en Chiapas Taco Cartel. Om de sfeer compleet te maken is er natuurlijk ook gedacht aan fijne tunes. Zo wordt de muziek verzorgd door de Amsterdamse formatie Bofkonten en het duo Isaxbonvineas.

Bites & Vibes vindt plaats op zondag 4 september van 15.00 uur tot 23.00 uur in De Marktkantine aan de Jan van Galenstraat 6 in Amsterdam. Houd vooral de eventpagina van Bites & Vibes in de gaten voor updates over de muzikale programmering en de deelnemende restaurants. Mocht de foodmarket aanslaan dan staan nieuwe editie van Bites & Vibes ook op de planning voor Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Hup hup, allemaal naar De Marktkantine dus op 4 september!

Bron foto: Foodora

Related Posts

Leave a Comment