Nieuw geopend: Spaghetteria Amsterdam-Oost

door Wanderlust

Alhoewel food, net als fashion, ontzettend aan trends onderhevig is en de hotspots die inspelen op deze trends als paddenstoelen uit de grond schieten is er één gerecht dat in al die jaren onverminderd populair is gebleven en dat waarschijnlijk ook altijd zal blijven: pasta. Bijna niemand zal een goed bord pasta afslaan en gelukkig weten ze bij pastabar Spaghetteria hoe ze een goed bord pasta moeten serveren. En goed nieuws voor iedereen in Amsterdam-Oost want onlangs opende deze pastabar een nieuwe vestiging in de Pretoriusstraat in Amsterdam-Oost!

De pastabar Spaghetteria is met reeds drie vestigingen in ons land al een groot succes. Na de opening van een vestiging van Spaghetteria in Utrecht stond nu weer een uitbreiding in Amsterdam op de planning en deze nieuwe vestiging opende eerder deze maand de deuren in Amsterdam-Oost. Het Italiaanse restaurant Spaghetteria is een pastabar waar je terecht kunt voor echt lekkere, betaalbare en, vooral belangrijk, zelfgemaakte pasta. De koks van Spaghetteria, onder leiding van chef Stefano Cavallari, maken pasta volgens eeuwenoude Italiaanse tradities van de beste biologische bloem uit Emilia Romagna in hun eigen Laboratorio. Deze pasta serveren ze in een menu van zes traditionele recepten, waarvan er drie dagelijks wisselen.

De nieuwe vestiging van Spaghetteria in Amsterdam-Oost opende op 23 augustus de deuren en vind je aan de Pretoriusstraat 72. Natuurlijk zijn de andere vestigingen in Amsterdam, aan de Van Woustraat 123 en Jan Hanzenstraat 32, en in Utrecht aan de Wittenvrouwensingel 44 ook nog gewoon te bezoeken. Alle restaurants zijn 7 dagen per week geopend van 17.00 uur tot 22.00 uur. Voor meer informatie over deze leuke pastabar en de verschillende vestigingen kun je een kijkje nemen op de website van Spaghetteria.

Related Posts

Leave a Comment