Nieuwe Allerhande Box

door admin

Eind vorig jaar lanceerde Albert Heijn hun eigen Allerhande Box: een maaltijdenbox met boodschappen en recepten voor drie maaltijden die binnen een handomdraai op tafel staan. Deze box bleek een enorm succes te zijn en daarom heeft Albert Heijn deze week het assortiment uitgebreid met twee gloednieuwe Allerhande boxen!

Allerhande Familiebox

Vanaf deze week kunnen klanten kiezen uit twee nieuwe varianten van de Allerhande Box: de Familiebox en de Inspiratiebox. De Familiebox is speciaal gericht op gezinnen en biedt gerechten voor 4 personen. De gerechten worden uitgetest door kinderen en in de box vind je dan ook gerechten die makkelijk en vertrouwd zijn en bestaan uit milde smaken. Zo zal in de eerste box bijvoorbeeld een recept zitten voor homemade kip kerrie met ananas, rijst, sperziebonen en amandelen. De Inspiratiebox bestaat uit verrassende gerechten en smaakcombinaties voor 2 personen en daagt klanten uit om nieuwe kooktechnieken te proberen. Klanten kunnen nu uit vier aangeboden maaltijden de drie kiezen die zij het lekkerst vinden.

Allerhande Inspiratiebox

De Familiebox biedt drie verse maaltijden voor 4 personen en kost €49,- en de Inspiratiebox bevat 3 verse maaltijden voor 2 personen en kost €37,50. De boxen worden vanaf 29 augustus voor het eerst thuisbezorgd. Bestellen van de Allerhande Box  kan via de website van Albert Heijn en deze kan op een moment naar keuze zowel thuis worden afgeleverd als worden afgehaald bij een AH Pick Up Point of een winkel naar keuze.

Bron foto’s: http://www.ah.nl/

Related Posts

Leave a Comment