Binnenkort geopend: Poké Perfect in Utrecht

door admin

Hoewel Poké Perfect pas afgelopen september de deuren opende van hun eerste restaurant in Amsterdam blijkt het restaurant nu al een grote hit in de hoofdstad te zijn. Niet zo gek dus dat ze hun heerlijke Hawaiiaanse cuisine met meer mensen willen delen. Goed nieuws voor alle poké liefhebbers in Utrecht want binnenkort zal Poké Perfect ook een vestiging openen in Utrecht!

Poke Perfect

Voor wie nog niet veel heeft meegekregen van de poké bowl hype geven we hier een korte toelichting. Een poké bowl is te omschrijven als een soort ‘sushi in a bowl’ en bestaat traditioneel uit rijst, rauwe vis en diverse toppings. Het is een traditioneel Hawaiiaans gerecht en bestaat uit verse en supergezonde ingrediënten. Bij Poké Perfect kun je kiezen uit één van hun ‘signature dishes’ of je kunt je eigen poké bowl samenstellen waarbij je achtereenvolgens een basis kiest uit diverse soorten rijst, quinoa of groente, een hoofdingrediënt zoals zalm, tonijn, kip of tofu, en toppings en saus naar keuze, zoals komkommer, ananas, mango, zoete aardappel, citrussaus, sesamsaus, knapperige tempura, knapperige uien of wasabi. Mocht je voor meer gemak willen gaan dan kun je ook kiezen voor de sushirrito: een sushi wrap met ingrediënten naar keuze.

Poke Perfect

De nieuwe vestiging van Poké Perfect zal in de loop van februari 2017 worden geopend aan de Korte Jansstraat in Utrecht. Tot die tijd kun je natuurlijk ook volop genieten van poké bowls bij de vestiging aan de Prinsengracht 502 in Amsterdam. Woon je in Rotterdam of Den Haag? Dan heb je ook geluk, want in Rotterdam kun je voor overheerlijke poké bowls terecht bij Poké Bowl aan de Hoogstraat 117-B en in Den Haag bij Happy Bowl aan de Veenkade 5. Bezoek voor meer informatie over de vestigingen in Amsterdam en Utrecht de website van Poké Perfect.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/PokePerfect/

Related Posts

Leave a Comment