Verrassende pindakaasvarianten van De Pindakaaswinkel

door Wanderlust

Begin dit jaar lieten wij jullie al weten dat er een heuse pindakaaswinkel in aantocht was: een winkel waar je allerlei verrassende varianten van pindakaas kunt proeven en kopen. De winkel is dit jaar nog een groter succes geworden dan men had kunnen verwachten. Niet alleen liep het storm in de webshop van de Pindakaaswinkel, de winkel is ondertussen ook geopend in Amsterdam en de pindakaasspecialiteiten zijn op steeds meer plekken in het land verkrijgbaar. Hoog tijd dus dat wij eens kennismaakten met de pindakaas van de Pindakaaswinkel.

De Pindakaaswinkel

Tijdens ons bezoek aan de nieuwe veganistische supermarkt Vegansuper in Groningen troffen wij zelfs daar verschillende smaken pindakaas van de Pindakaaswinkel aan. Wij besloten de pindakaas banaan-chilipeper te proeven en alhoewel wij natuurlijk geen uitspraken kunnen doen over de andere smaken mag je deze ab-so-luut niet missen! De smeuïge pindakaas bevat stukjes knapperige banaan en heeft een behoorlijk pittige smaak. De winkel heeft maar liefst 11 verrassende en smakelijke variaties in het assortiment, dus het is nog moeilijk kiezen. Kies je voor de pindakaas dadel-kaneel, pindakaas speculaas, pindakaas koffie-zeezout, pindakaas karamel-zeezout of de pindakaas witte chocolade-pindastukjes? Wij zijn op een missie om ze allemaal uit te proberen!

De Pindakaaswinkel

Je vindt de Pindakaaswinkel in Amsterdam aan de Czaar Peterstraat 169, maar natuurlijk kun je de pindakaas ook online bestellen of kopen bij één van de verkooppunten in het land. Zo vind je de producten dus bij Vegansuper, maar ook bij het BAQ broodcafé, in Groningen, maar ook bij Baker & Moore in Rotterdam, Coffeelicious in Dordrecht, Quinta Verde in Den Haag en de Corner Bakery en Iamsterdam Store in Amsterdam. Voor meer informatie over deze smakelijke pindakaas kun je een kijkje nemen op de website van De Pindakaaswinkel.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/depindakaaswinkel/

Related Posts

Leave a Comment