Yada Yada Market

door admin

Vorig jaar schreven we al eens heel enthousiast over de Yada Yada Market, de nieuwe foodhal die was geopend in Zaandam. De deuren van deze overdekte foodhal openden in november om helaas enkele weken later alweer te sluiten omdat het pand erg moeilijk te verwarmen bleek te zijn. Gelukkig is het kwik ondertussen alweer flink gestegen, zijn de problemen van het gebouw opgelost en is de Yada Yada Market sinds vorige maand alweer geopend. Hoog tijd dus voor een update over deze bijzondere locatie in Zaandam.

Na de nodige tegenslagen rondom de opening is de Yada Yada Market in Zaandam op 1 april 2016 eindelijk officieel geopend en sindsdien is de foodhal steeds populairder aan het worden. Geen wonder natuurlijk, want de Yada Yada Market weet de populariteit van de zeer diverse horeca moeiteloos te combineren met een markt en cultuur . De hal is erg internationaal georiënteerd, met een nadruk op de Zuid-Afrikaanse cultuur, en biedt naast de vele mogelijkheden tot een hapje en een drankje ook nog eens volop ruimte voor winkeltjes, optredens, kunst, evenementen en activiteiten voor kinderen.

Het foodaanbod is enorm divers en biedt zowel mogelijkheden voor een uitgebreide maaltijd als een snelle hap tussendoor. Zo vind je in de hal bijvoorbeeld de friet van Par Hasard, dumplings van Maggie’s Dumplings, vleesspecialiteiten van The Rough Kitchen, kroketten van Bubba Kroketten, verse vis en zeevruchten van de Fresh Seafood Market, quiches van Bio-Butler, schuimzoenen van Zjoko Kuzz, zoete lekkernijen zonder geraffineerde suiker van Alexandra’s Zoet en de saté van Soto & Saté.

In Het Leuke Winkeltje in de hal shop je voor kleding, accessoires en schoenen met een Ibiza/boho feel en bij Britt en Bien vind je prachtige Afrikaanse producten. Regelmatig vinden er live optredens plaats en ook aan de allerkleinsten is gedacht met een heuse klimmuur en de mogelijkheid zich te laten schminken of te laten voorlezen. Het programma wisselt regelmatig, maar er is altijd iets te beleven.

De Yada Yada Market is gevestigd op het Hembrugterrein aan de Hemkade in Zaandam en is elke vrijdag, zaterdag en zondag geopend. De locatie bezoeken is voor bezoekers vanuit Amsterdam extra eenvoudig gemaakt door een rechtstreekse veerverbinding van Amsterdam Centraal naar het Hembrugterrein. Voor meer informatie over de foodhal en de diverse aanbieders kun je een kijkje nemen op de website van de Yada Yada Market.

Bron foto 1: Yada Yada Market
Bron overige foto’s: https://www.facebook.com/yadayadamarket

Related Posts

2 Beantwoorden

Marion 18 mei 2016 - 7:42 am

Lijkt me leuk om een keer naartoe te gaan. Bijvoorbeeld in combinatie met een bezoek aan Loods 5. Bedankt voor de tip.

Reply
Tessa 18 mei 2016 - 9:06 am

Ja, dat is natuurlijk perfect te combineren. Zaandam wordt echt steeds leuker!

Reply

Leave a Comment