Binnenkort geopend: Yada Yada Foodmarket

door admin

Foodmarkten zijn een grote hit in Nederland en ook de indoor foodmarkten zijn aan een opmars bezig. Vorig jaar openden de Markthal in Rotterdam en de Foodhallen in Amsterdam met groot succes de deuren en binnenkort zal ook Zaandam een indoor foodmarkt rijker zijn met de komst van Yada Yada.

In een monumentaal pand aan de Hemkade in Zaandam wordt momenteel nog druk gewerkt aan de internationaal georiënteerde foodmarkt Yada Yada waar je binnenkort terecht kunt voor een heerlijk hapje en drankje. Het is al bekend dat The Rough Kitchen zijn derde vestiging in deze nieuwe foodhal zal openen, maar er zal nog zoveel meer te beleven zijn. De oprichter van Yada Yada legt ook een sterke nadruk op (live)muziek en shopping waardoor Yada Yada echt een belevenis zal worden.

yada yada

Yada Yada zal op 15 november de deuren openen aan de Hemkade 18 in Zaandam. Alhoewel deze locatie momenteel nog niet zo heel goed bereikbaar is zal dat binnenkort geen probleem meer zijn want vanaf 1 november zal er tevens een veerbootverbinding starten tussen Amsterdam Centraal Station en de Hemkade in Zaandam. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg dan zeker de Facebookpagina van Yada Yada.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/yadayadamarket
Bron foto 2: https://www.facebook.com/yadayadamarket

Related Posts

Leave a Comment