Nieuw Geopend: Restaurant XO

door admin

Met Restaurant XO is Groningen een hotspot rijker. XO, wat staat voor extraordinary, opende haar deuren op 6 oktober en wij zijn onwijs blij met deze opening! Dit is namelijk een bijzonder restaurant voor mensen die moeite hebben met kiezen. Wij dus.

wanderlust-blog.nl/xo restaurant
Restaurant XO is een top locatie voor lunch, borrel en diner. Ze werken hier met verse ingrediënten, fair trade, biologische en smaakvolle gerechten. Hier kan je een uitstekende service verwachten met een verwelkomende sfeer. Het menu is fijn opgezet en er is voldoende om uit te kiezen. Zo vind je hier voor de lunch heerlijke broodjes, soepen en salades en voor het diner verschillende vleesgerechten en pasta. Wat onwijs fijn is aan XO is dat ze jou de samsam optie geven. Hierbij hoef je niet één gerecht te kiezen, maar krijg je van twee gerechten de helft. Hoe leuk is dat! Geen gedoe meer met proeven van anderen of de helft van het gerecht te ruilen.

Restaurant XO is van dinsdag tot en met zaterdag geopend en is te vinden op Folkingestraat 13 in Groningen. Voor meer informatie over XO en een kijkje in de menukaart klik je hier.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/xogroningen

Related Posts

Leave a Comment