Nieuw: De Kleine Keuken

door Wanderlust

Tijdens het Lifestyle Lab hebben wij kennis gemaakt met heel veel leuke, nieuwe producten en één van de nieuwe merken waar wij heel enthousiast van werden waren de producten van De Kleine Keuken. De Kleine Keuken maakt verse maaltijden, tussendoortjes en broodbeleg voor kleintjes vanaf 6 maanden, maar eigenlijk voor iedereen die houdt van onbewerkt, puur en lekker eten.

De maaltijden, tussendoortjes en het broodbeleg van De Kleine Keuken is gemaakt met voedzame biologische ingrediënten (zoals volkorenmeel) zonder overbodige toevoegingen. De producten bevatten geen zout, geen slechte vetten, geen rare toevoegingen en geen geraffineerde suikers. Het assortiment bevat maaltijden voor die allereerste hapjes, maar ook lekkere combinaties voor de oudere kindjes. Daarnaast heeft De Kleine Keuken heerlijke tussendoortjes, zoals de letterkoekjes of de zachte koekjes. Voor op de boterham kun je kiezen voor pindakaas, amandelpasta of heerlijke appel & peerstroop.

De Kleine Keuken

De producten van De Kleine Keuken zijn sinds kort verkrijgbaar bij de Jumbo, maar zijn ook beschikbaar bij Marqt en natuurlijk te bestellen via de website. Wil je meer weten over deze producten of online een bestelling plaatsen? Bezoek dan zeker de website van De Kleine Keuken.

Related Posts

Leave a Comment