Kijktip: Jamie’s Super Food

door admin

Onlangs is het nieuwste kookboek van Jamie Oliver, Jamie’s Super Food, verschenen en het mag gerust gezegd worden dat het boek al net zo’n hit is als al zijn voorgaande boeken. Voor alle fans van Jamie Oliver en zijn nieuwste boek is er goed nieuws want binnenkort zal het allernieuwste programma van Jamie Oliver, toepasselijk ook Jamie’s Super Food genaamd, worden uitgezonden op 24Kitchen.

Jamie’s nieuwste programma, Jamie’s Super Food, is het beste te omschrijven als een inspiratie voor een gezond leven. Natuurlijk zal Jamie Oliver ook in dit programma heerlijke gerechten bereiden, maar het is meer dan een kookprogramma. Ín Jamie’s Super Food reist Jamie Oliver de wereld over op zoek naar hét geheim om lang en gezond te leven en natuurlijk valt er ook weer een heleboel te leren op culinair gebied.

Jamie’s Super Food zal vanaf 13 november te zien zijn op 24 Kitchen. Wil je je alvast laten inspireren door de heerlijke gerechten van Jamie Oliver? Zijn nieuwe boek ‘Jamie’s Super Food’ is hier te bestellen voor € 29,99.

Related Posts

Leave a Comment