Nieuw geopend: Lot en de Walvis

door admin

Okee, we geven het toe, deze hotspot is niet helemaal nieuw, maar wij maakten eigenlijk pas deze week kennis met de nieuwste hotspot in Leiden: Lot en de Walvis. Prachtig gelegen aan de haven in Leiden heeft deze hotspot alles wat je van een fantastisch restaurant kunt verwachten: fijne ambiance, relaxed terras en een geweldig menu. Lot en de Walvis noemt zichzelf niet voor niets het meest relaxte restaurant in de haven van Leiden.

Lot en de Walvis

Lot en de Walvis opende in juni dit jaar de deuren. Perfecte timing natuurlijk want met zo’n mooie locatie aan de haven van Leiden is het heerlijk vertoeven op het fijne terras. Het interieur van Lot en de Walvis is een mengeling van vintage en gezellig design en ook het terras ademt deze sfeer uit. Bij de prachtige waterbar tap je gratis verschillende soorten water met een smaakje. Lot en de Walvis lijkt helemaal te hebben begrepen waar een nieuwe hotspot tegenwoordig de bezoekers blij mee maakt.

Het menu bij Lot en de Walvis is gevarieerd en verrassend. Je kunt hier de hele dag door terecht voor een taartje of een ontbijt, als lunch staan er bijvoorbeeld American pancakes of een broodje pulled pork voor de lunch en als kleine tussendoortjes of voorafjes kun je kiezen uit de meest uiteenlopende hapjes. Er staan diverse salades en soepen op het menu en natuurlijk kun je bij Lot en de Walvis ook terecht voor een diner met een heerlijke toetje na.

Lot en de Walvis

Je vindt Lot en de Walvis in Leiden aan de Haven 1. Het restaurant is elke dag van de week geopend vanaf 09.00. Wil je meer weten over deze leuke nieuwe hotspot? Neem dan zeker even een kijkje op de prachtige website van Lot en de Walvis en vergeet niet de fotogalerij te bekijken met prachtige sfeerfoto’s.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/lotendewalvis/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/lotendewalvis/
Bron foto 3: https://www.facebook.com/lotendewalvis/

Related Posts

Leave a Comment