Eeterij op Wielen

door admin

Vanaf vandaag vindt in Ahoy vier dagen lang het grootste indoor foodtruckfestival van Nederland plaats: Eeterij op Wielen. Op een oppervlakte van maar liefst meer dan 10.000 m2 vind je in Rotterdam meer dan 70 verschillende foodtrucks en natuurlijk is er ook veel aandacht voor muzikaal vermaak.

Tijdens Eeterij op Wielen geniet je vier dagen lang van de beste hapjes en drankjes van de meest uiteenlopende foodtrucks. Je kunt het zien als een culinaire wereldreis want nergens maak je kennis met zoveel geuren, kleuren en smaken in je maaltijden als hier. Daarnaast wordt er een heus podium opgezet waar diverse dj’s draaien en bands en singer-songwriters zullen optreden. Skate Fever NL zorgt zelfs voor een heuse rollerdisco tijdens Eeterij op Wielen!

Eeterij op Wielen vindt plaats van 17 tot en met 20 maart in Ahoy Rotterdam. Het foodtruckfestival is elke dag geopend van ‘s middags tot ‘s nachts, behalve op zondag, dan sluit het festival om 20.00. De entree bedraagt € 2,50 en dit bedrag is gelijk de eenmalige bijdrage voor een duurzaam drinkglas dat je bij elke drankbestelling kunt omruilen voor een schoon exemplaar. Voor meer informatie over het grootste indoor foodfestival van Nederland kun je een kijkje nemen op de website van Eeterij op Wielen.

Related Posts

1 comment

Snoo 17 maart 2016 - 7:37 pm

Roller skate
Erg gevaarlijk voor de kids
Geen bescherming of toezicht
Ahoy en Skate fever moeten zich schamen

Reply

Leave a Comment