Amsterdam Coffee Festival

door admin

Aankomend weekend staat Amsterdam geheel in het teken van koffie, thee en alles wat daarmee te maken heeft tijdens het Amsterdam Coffee Festival. Voor de derde keer wordt Amsterdam omgetoverd tot een waar koffiewalhalla waar je kennis maakt met de nieuwste trends op het gebied van koffie, thee, chocolade en streetfood.

Amsterdam Coffee Festival

Tijdens het festival zullen bekende merken als Illy, Bocca Coffee, ERNST Kaffee-Roster en Screaming Beans aanwezig zijn om de bezoekers kennis te laten maken met hun producten. Er worden diverse kampioenschappen georganiseerd tijdens het festival, zoals het Dutch Barista Championship, de Dutch Brewers Cup en het Dutch Cup Tasters Championship en daarnaast zijn er ook diverse workshops en lezingen te volgen om jouw skills te perfectioneren. Het programma is boordevol en er valt van alles te beleven.

Amsterdam Coffee Festival

Het Amsterdam Coffee Festival vindt plaats van vrijdag 18 tot en met zondag 20 maart op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Kaartjes zijn zowel online beschikbaar in de voorverkoop voor €14,- als aan de deur voor €18,-. Wil je meer weten over dit leuke festival, alvast je kaartjes bestellen of een kijkje nemen op het programma? Bezoek dan zeker even de website van het Amsterdam Coffee Festival.

Related Posts

2 Beantwoorden

Jenny - IkReis.net 16 maart 2016 - 9:52 pm

Ik heb meteen mijn vriend getipt. Dat is een echte koffieverslaafde 🙂

Reply
Tessa 17 maart 2016 - 7:33 am

Wat goed! Dan is het Amsterdam Coffee Festival echt wel wat voor hem!

Reply

Leave a Comment