Nieuw geopend: The Meets

door Wanderlust

We zijn een beetje laat met jullie op de hoogte brengen van deze nieuwe hotspot omdat de zaak al een tijdje geopend was zonder al teveel poeha: er was zelfs nog geen naam. Toch was deze hotspot aan het Cornelis Troostplein direct een hit en nu is er dan ook een naam: The Meets. Bij The Meets geniet je van heerlijk eten en drinken dat ook nog eens goed voor je is.

De hippe en healthy hotspots schieten als paddenstoelen uit de grond en ook bij The Meets kun je met een goed gevoel genieten van een heerlijke maaltijd en een hip drankje. Wij zijn in elk geval groot fan van deze trend in de restaurantscene: gezond en gevarieerd eten wordt ontzettend populair en veelzijdig en dat kan alleen maar worden toegejuicht. Bij The Meets kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner, maar je kunt hier ook maaltijden afhalen. Alle gerechten worden gemaakt van lokale en natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van suiker en additieven. Bij The Meets heb je voor het ontbijt bijvoorbeeld de keuze uit een açai smoothiebowl, granola of pap en als lunch kun je kiezen uit diverse sandwiches, soepen en salades. Als hoofdgerecht staan opties als een mezze platter of een Sri Lankan curry bowl op het menu. Keuze genoeg dus en alle gerechten lijken ons heerlijk!

Wil je een bezoekje brengen aan The Meets? Je vindt deze nieuwe hotspot aan het Cornelis Troostplein 3 in Amsterdam. The Meets is 7 dagen per week geopend van 08.00 tot 22.00. Wil je meer weten over deze leuke nieuwe hotspot? Bezoek dan zeker ook eens de mooie website van The Meets.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/The-Meets-912591685473616/

Related Posts

Leave a Comment