Coffee Together

door admin

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Deventer is zo’n ontzettend leuke stad voor een dagje uit! Niet alleen heb je hier de eerste foodhal van Oost-Nederland, Fooddock, maar in het centrum vind je ook talloze leuke winkels zoals Holy Cow! en Hoge Ramen. Wij zijn voorlopig nog niet klaar met het delen van onze favoriete hotspots in deze leuke stad en vandaag delen wij een heel leuk adres voor een hapje en een drankje in het centrum van Deventer: Coffee Together.

Coffee Together

Coffee Together ligt middenin het gezellige centrum van Deventer tussen de leukste winkelstraten, de Grote Overstraat en de Kleine Overstraat, in. Coffee Together is echt zo’n koffietentje waar je met gemak uren kunt vertoeven: niet alleen kun je hier gebruik maken van gratis wifi en diverse stopcontacten om aan het werk te gaan, her en der vind je ook spellen, boeken en tijdschriften om een gezellig middagje door te brengen in je eentje of in gezelschap. De koffiezaak heeft twee verdiepingen: op de begane grond vind je diverse grote en kleine tafels en gezellige zithoeken en bartafels terwijl je boven een wat rustigere ruimte hebt met diverse tafels om bijvoorbeeld aan het werk te gaan.

Coffee Together

Coffee Together is de hele dag door geopend en het menu biedt natuurlijk genoeg opties voor koffie, thee, smoothies, frisdranken en sappen, maar ook diverse heerlijke opties voor een hapje tussendoor of een maaltijd. Natuurlijk kun je kiezen uit een aantal smakelijke gebakjes, maar er staan ook sandwiches, tosti’s, soepen en zelfs een beefburger op het menu. Bij Coffee Together werken ze met zoveel mogelijk biologische ingrediënten en er staan diverse vegetarische opties op het menu.

Coffee Together

Je vindt Coffee Together aan de Lange Bisschopstraat 40 in Deventer. De koffiezaak is geopend van maandag tot en met zaterdag van ‘s ochtends tot 18.00 uur (op koopavonden tot 21.00 uur) en elke eerste zondag van de maand van 12.00 tot 17.00. Wil je meer weten over deze leuke hotspot? Bezoek dan de website van Coffee Together voor meer informatie, de menukaart of een overzicht van de diverse activiteiten die worden georganiseerd bij Coffee Together.

Related Posts

Leave a Comment