Foodfestival Amsterdam

door admin

Na het grote succes van het festival in oktober vorig jaar vindt er ook dit voorjaar een editie plaats van Foodfestival Amsterdam. Van 24 tot en met 28 maart geniet je in de RAI in Amsterdam van heerlijk eten, entertainment en een heleboel gezelligheid.

Ook in 2016 staat de agenda weer vol met leuke foodfestivals en het is moeilijk kiezen, maar het Foodfestival Amsterdam is er zeker eentje om niet te missen. Dit festival is namelijk wel heel uitgebreid en bijzonder. Je kunt hier gedurende 4 dagen je buik vol eten bij de maar liefst 70 aanwezige foodtrucks of de diverse pop-up restaurants die voor de gelegenheid zijn opgezet in de RAI. Daarnaast kun je lekker kuieren over de gezellige foodmarkt, diverse workshops volgen of gewoon de fijne optredens van diverse dj’s en artiesten bezoeken. Voor de kinderen is er een speciaal kidsplein opgezet en in het wijntheater geniet je van divers entertainment en wijnproeverijen.

Foodfestival Amsterdam vindt plaats van 24 tot met 28 maart in de Europahal van de RAI in Amsterdam. Het festival is in principe gratis toegankelijk, maar op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond is de entree €5,- vanwege de speciale muzikale programmering. Voor meer informatie over dit diverse en gezellige foodfestival kun je een kijkje nemen op de website van Foodfestival Amsterdam.

Bron foto: http://www.foodfestivalamsterdam.nl/

Related Posts

Leave a Comment