Sukha

door admin

Sukha is een geweldige conceptstore en je vindt deze in Amsterdam. De winkel is even prachtig als de naam, die ‘levensvreugde’ betekent. Vreugde is ook zeker iets wat de winkel uitstraalt!

Bij Sukha vind je hele bijzondere mode, accessoires en interieurartikelen. Artikelen van natuurlijke producten zoals hout, linnen, katoen en wol uit landen zoals India en Nepal. Sukha vindt het belangrijk dat hun artikelen op een verantwoorde manier geproduceerd zijn met veel liefde en zorg voor het product, maar ook voor mileu en de arbeiders. De items zijn vaak vintage, gerecycled en/of handgemaakt. Heel bijzonder!

Sukha

In de winkel kom je van alles tegen, waaronder dekentjes uit Nepal en handgemaakte kussens uit India. Hiernaast is er ook veel prachtige kleding te vinden en zelfs een super grote schommel, omdat het helemaal niet gek is om daar als volwassene enthousiast van te worden. En dat werden wij! Ook erg leuk zijn de gedichten en kaarten van Eco Drukkers. Deze zijn super schattig en natuurlijk ook met veel aandacht voor het milieu geproduceerd!

De winkel van Sukha is super prettig. Bij binnenkomst werden wij natuurlijk overspoeld met alle leuke spullen, maar het gebrek aan de schreeuwende ‘in-your-face’-artikelen die er vaak in winkels hangt, zorgde voor een rustige sfeer en dit is natuurlijk hartstikke fijn bij het shoppen. Deze sfeer past goed bij het hele concept van Sukha, het is onschuldig, mooi en allemaal met zorg gemaakt, uitgezocht en aangeboden.

Sukha

Je vindt Sukha in Amsterdam op loopafstand van Amsterdam Centraal op de Haarlemmerstraat 110. De winkel is 7 dagen per week geopend, op maandag van 11:00 tot 18:30, op dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:30 en op zondag van 12:00 tot 17:00. Voor meer inspiratie kan je terecht op de website!

Bron foto 1: https://nl.pinterest.com/atelier_sukha/
Bron foto 2: https://nl.pinterest.com/atelier_sukha/
Bron foto 3: https://nl.pinterest.com/atelier_sukha/

Related Posts

2 Beantwoorden

Kim /vintageandbeauty 7 april 2015 - 9:00 am

Oh wauw wat een prachtige zaak! Helemaal mijn ding.

Reply
Tessa 8 april 2015 - 9:23 am

Ja, mooi he? Mede door de grote schommel middenin de winkel wilden wij er ook niet meer weg ;).

Reply

Leave a Comment