Winkels op Wielen

door admin

Winkels op Wielen is een leuke karavaan aan shops die soms samen met Lepeltje Lepeltje en soms alleen het land rondreist en bezoekers overal de mogelijkheid geeft te genieten van heerlijke hapjes en te winkelen bij de leukste mobiele winkels. Dit jaar is Winkels op Wielen op verschillende locaties tot en met december te vinden en bezoekt de markt maar liefst 5 verschillende steden.

Winkels op Wielen bestaat sinds 2014 en werkt sinds die tijd al samen met foodfestival Lepeltje Lepeltje om zo het beste op culinair gebied te combineren met een leuke shopervaring. Op de markt vind je winkels met een enorm divers assortiment: van mode tot interieur en van vintage tot accessoires. Veel producten zijn duurzaam en lokaal geproduceerd en uniek in hun soort. Daarnaast is er ook altijd volop aandacht voor het muzikale programma en is er ook voor kinderen van alles te beleven. Zo wordt het al gauw een leuk dagje uit voor het hele gezin.

Dit jaar bezoekt Winkels op Wielen samen met de mobiele keukens van Lepeltje Lepeltje verschillende steden in Nederland, waaronder Amersfoort, Dordrecht, Groningen, Apeldoorn en Eindhoven. Daarna reist de karavaan op eigen gelegenheid verder. De eerstvolgende editie vindt dit weekend plaats in Amersfoort. Je vindt Winkels op Wielen op zondag 18 december van 12.00 uur tot 18.00 uur aan het Smallepad in Amersfoort. De toegang is gratis.

Related Posts

Leave a Comment