Studio Ditte

door admin

Zoals elke donderdag hebben wij weer een leuke webshop voor jullie. Deze week is Studio Ditte aan de beurt. Dit is een webshop voor voornamelijk behang en woonaccessoires. De artikelen hebben de meest geweldige printjes en zijn erg speels en vrolijk. Wie houdt daar nou niet van?

Studio Ditte

Studio Ditte is een ontwerpbureau gespecialiseerd in conceptontwikkeling en productvormgeving. De producten worden dus zelf ontworpen en kunnen natuurlijk ook als opdracht worden uitgevoerd. Studio Ditte wil iets toevoegen aan de belevingswereld en dat komt heel goed terug in de artikelen. Het behang en de accessoires hebben net wat extra’s wat je niet snel in de doorsnee winkel vindt. De spullen maken een huis zo speels als je zelf wilt en voegt zeker wat toe aan het geheelplaatje.

Studio Ditte

Wat bij ons goed in de smaak valt is absoluut het behang. Deze is er met vogeltjesprint, indiaantjes, bloemen, gekleurde knopen en er is zelfs behang met lepeltjes en bordjes! Allemaal super kleurig en origineel. Enkele accessoires die je tegen kunt komen zijn vogelhuisjes (leuk voor bij het vogeltjesbehang!), muurstickers, schriften, kaartjes, dekbedovertrekken en kussenhoezen. De ene print is nog leuker dan de ander, dus neem gauw een kijkje! Klik hier voor de webshop en hier voor de Facebookpagina.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/studioditte/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/studioditte/
Bron foto 3: https://www.facebook.com/studioditte/

Related Posts

Leave a Comment