Binnenkort geopend: Dorstlust’s Drankerij

door admin

Binnenkort opent in Amsterdam de allereerste frisdrankwinkel van Nederland. Nu horen we je denken: een frisdrankwinkel? Frisdranken zijn echter aan een echte opmars bezig de laatste jaren. Nee, niet de Coca-Cola’s, Pepsi’s en andere supermarktdrankjes, maar de alternatieve frisdranken zoals Fritz-Kola, Lemonaid en Club-Mate winnen steeds meer aan populariteit. Niet zo gek natuurlijk want deze drankjes bieden net die bijzondere twist en komen ook nog eens met een mooi verhaal. Dorstlust biedt iedereen binnenkort de mogelijkheid om deze frisdranken te ontdekken in Dorstlust’s Drankerij.

Dorstlust

Dorstlust is een bedrijf opgericht door Tessa, Boyd en Stephan. Zij ontdekten in het buitenland zoveel mooie en leuke frisdrankmerken en daar wilden ze Nederland ook kennis mee laten maken. Enkele jaren geleden startten zij daarom Dorstlust en inmiddels levert Dorstlust al aan horecagelegenheden door heel Nederland. Via hun eigen webshop bieden ze een groot assortiment aan frisdrank aan, waaronder Afri Cola, Club-Mate, Fentimans, Fritz-Cola, John Lemon, Lemonaid en Wostok. Heel binnenkort kun je kennismaken met al deze mooie merken in hun eerste winkel: Dorstlust’s Drankerij. Naast frisdrank ben je in deze winkel ook aan het goede adres voor een interessante selectie aan lokale bieren en diverse alcoholische dranken.

Dorstlust

Dorstlust’s Drankerij opent op zaterdag 18 juni de deuren aan de Pretoriusstraat 1 in Amsterdam. Neem ook zeker eens een kijkje op de website van Dorstlust om alvast meer te weten te komen over de winkel en het uitgebreide assortiment.

Bron foto’s: Dorstlust

Related Posts

Leave a Comment