Rrrollend Zwolle

door admin

Dit weekend strijkt het rondreizende foodtruckfestival Rrrollend neer in Zwolle. Drie dagen lang geniet je op het Grote Kerkplein van de lekkerste hapjes en drankjes uit alle windstreken en natuurlijk een heleboel gezelligheid tijdens Rrrollend Zwolle.

Tijdens deze Zwolse editie van Rrrollend verzamelen bijna 20 foodtrucks zich op het Grote Kerkplein om de lekkerste hapjes en drankjes te serveren. Je kunt hier onder andere de specialiteiten van Franky’s Saté, Pickles & Mayo, Wok and Roll, Madame Cocos, De Burger Bus en Het Crepe Chalet verwachten. Het foodtruckfestival doet dit jaar maar liefst 20 locaties in Nederland aan, waaronder dus Zwolle dit weekend.

Rrrollend Zwolle vindt plaats van 17 tot en met 19 juni op het Grote Kerkplein in Zwolle. De toegang is natuurlijk gratis en het festival is dagelijks te bezoeken van ‘s middags tot ‘s avonds laat. Kijk voor meer informatie over dit leuke foodtruckfestival op de Facebookpagina van Rrrollend. Hier vind je niet alleen meer informatie over deze editie, maar ook over de andere steden die het foodtruckfestival dit jaar nog aandoet, zoals Den Haag, Groningen, Vlissingen, Katwijk, Roermond, Amstelveen, Den Helder, Almere, Hoofddorp en Tilburg. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte van al deze verschillende festivals!

Bron foto: https://www.facebook.com/RrrollendLeiden/

Related Posts

Leave a Comment