Stoer Voer

door admin

Ook in 2016 zet de foodfestivaltrend volop door, al vinden de meeste festivals nog steeds plaats in de Randstad. Gelukkig worden er geleidelijk aan steeds meer leuke events in de rest van het land georganiseerd, zoals Stoer Voer. Deze zomer vindt het foodtruckfestival Stoer Voer in het oosten van ons land plaats. Tijdens dit foodtruckfestival maak je kennis met bijzondere, duurzame en innovatieve eetconcepten en is er van alles te beleven voor jong en oud.

Stoer Voer bezoekt dit jaar achtereenvolgend Deventer, Enschede en Hengelo met een bonte verzameling van foodtrucks en activiteiten. Niet alleen vind je hier de beste en meest innovatieve foodtrucks van voornamelijk Oost-Nederland, je kunt hier ook genieten van heerlijke wijn en speciale bieren, er vindt een gezellige streek- en warenmarkt plaats, een dj verzorgt de sfeermuziek en ook voor kinderen is er een uitgebreid animatieprogramma.

Stoer Voer vindt dit weekend plaats van vrijdag 1 juli tot en met zondag 3 juli op het Prins Bernhardplantsoen in Hengelo. Dit is gelijk de laatste stop van de Stoer Voer tour van dit jaar helaas. Voor meer informatie over het festival kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van Stoer Voer.

Bron foto: https://www.facebook.com/stoervoerfestival/

Related Posts

Leave a Comment