Slowlands

door admin

In het hart van het Groene Woud vindt het ontzettend gezellige Slowlands plaats: een food en muziekfestival waar je geniet van heerlijk eten, een fijne muzikale programmering, zelfgebrouwen bier en waar alles draait om beleving. Het festival vindt dit jaar voor de 2e keer plaats en het belooft een mooi feest te worden waar live muziek, slow food en family fun centraal staat.

Slowlands wordt jaarlijks georganiseerd in Boxtel en is nét even anders dan andere festivals. Natuurlijk draait ook op dit festival alles om goede muziek, lekkere hapjes en drankjes en een fijne sfeer, maar de organisatie heeft ook dit jaar zijn uiterste best gedaan om het net even anders te doen. Zo kun je op Slowlands een heuse bier/wijnwandeling doen en vind je hier ‘s werelds eerste mobiele bierbrouwerij! Sowieso zitten bierliefhebbers hier goed want je kunt genieten van een enorme selectie ambachtelijke bieren in de Biergarten of zelf biertjes tappen uit de bierwall! Voor lekkerbekken is er natuurlijk ook een uitgebreide selectie aan foodtrucks en pop-up restaurants en voor vintageliefhebbers een gezellige vintagemarkt. Dit jaar staan er maar liefst 45 acts en 3 DJ’s op Slowlands verdeeld over 3 podia. Bij de diverse podia kun je optredens bijwonen van artiesten en acts als Kenny B., Handsome Poets, Niels Geusebroek, Diggy Dex, Lucas Hamming en Lakshmi. Daarnaast vind je op het terrein ook een kooktheater, een barbecueplein, een festivalslagerij en voor de kleintjes een kids square, nostalgische kermis en minitreintjes.

Slowlands vindt plaats van vrijdag 2 september tot en met zondag 4 september bij de Spoorzone in Boxtel. Voor meer informatie over het festival of het bestellen van kaartjes kun je een bezoek brengen aan de website van Slowlands.

Bron foto: https://www.facebook.com/Slowlands/

Related Posts

2 Beantwoorden

Eilish 11 september 2015 - 9:01 am

Oh wat leuk. Ik kende het helemaal niet. Maar het is ook niet om de hoek.

Reply
Tessa 11 september 2015 - 9:38 am

Ja, leuk he? Het is inderdaad wat ver weg, voor ons ook, maar gelukkig zijn er wel steeds meer leuke events door het hele land te vinden zodat er voor iedereen in Nederland wat leuks te beleven is in plaats van alleen in de Randstad.

Reply

Leave a Comment