Sprinklr

door admin

Groen in en rond het huis is helemaal hip! Gelukkig maar, want niet alleen fleuren planten in huis direct je interieur op, het verbetert ook het leefklimaat door de luchtzuiverende en rustgevende werking en in de tuin werken wordt door veel mensen als ontspannend ervaren. Genoeg redenen dus om ook jouw huis op te fleuren met een stel mooie planten. Geen groene vingers? Dat is nu ook geen excuus meer met de ontzettend handige boxen van Sprinklr!

Sprinklr

Sprinklr is een relatief nieuw bedrijf dat meer groen naar de stad en de stadsbewoners wil brengen door middel van hun prachtige seizoensboxen vol met planten. Elk seizoen stellen zij een box voor binnen, een box voor in de halfzon en een box voor in de volle zon samen bestaande uit een mooie selectie van duurzaam gekweekte planten. Deze boxen kunnen via de website worden besteld en worden vervolgens gratis thuisbezorgd. Wanneer de plantjes eenmaal in huis zijn begint de verzorging om de planten gezond te houden en door te laten groeien. En daar start voor veel mensen ook gelijk de uitdaging want voor planten zorgen is nog niet zo eenvoudig. Gelukkig is Sprinklr er ook voor iedereen die niet gezegend is met groene vingers. Via hun handige app voorzien ze jou namelijk van tips over de verzorging van de diverse planten: van de hoeveelheid water die je per plant moet geven tot de optimale plek in huis.

Sprinklr

Wij mochten Sprinklr uitproberen en kregen een zomerbox met binnenplanten en een zomerbox met planten voor in de halfzon bezorgd. Voor binnen ontvingen we een bananenplant, een pannenkoekplant, aloe delaetii, venushaar, berenpoot en potloodplant. Voor buiten ontvingen we klaverzuring, vlambloem, dahlia, asters, vrouwenklokje, palmkool, paksoi, snijbieten en zaadjes voor rucola en bladmosterd. Twee flinke kratten vol dus met diverse planten en bloemen die allemaal een andere verzorging nodig hebben. Gelukkig ontvingen we ook gelijk de eerste tips over de plaatsing van de planten, de hoeveelheid water die elke plant nodig heeft en de luchtvochtigheid waar de planten het beste bij gedijen. Zo wisten we voor elke plant een mooie pot en een mooi plekje in huis of in de tuin te vinden.

Sprinklr

Wij zorgen nu al een aantal weken voor de planten die we hebben ontvangen in de boxen van Sprinklr en ze staan er nog prachtig bij. De bloemen buiten hebben wel flink wat te verduren van dit warme weer en onze paksoi en palmkool lijden onder een invasie rupsen, maar dit zijn de gebruikelijke (moes)tuinperikelen en de overige buitenplanten en alle binnenplanten doen het uitstekend. We genieten volop van al het groen in huis en het fleurt het interieur prachtig op. Ongeveer wekelijks ontvangen we de notificaties van Sprinklr over de verzorging en gaandeweg wordt het wel duidelijk waar jouw plantjes behoefte aan hebben en krijg je er meer gevoel voor. De handige app van Sprinklr is nu alleen nog maar beschikbaar voor de iPhone, maar Android gebruikers (zoals wij) kunnen hun notificaties via de e-mail ontvangen. Zo hebben wij ook de verzorgingstips ontvangen en dat beviel ons prima. De instructies zijn relatief eenvoudig en de plantjes komen al een heel eind met deze tips en een beetje liefde. Mochten je planten er toch wat zielig bij staan of heb je een vraag? Stel je vraag of stuur een foto naar Sprinklr en de experts helpen je weer op weg. Makkelijker kan niet! De seizoensboxen van Sprinklr zijn te bestellen via de website van Sprinklr en wij mogen jullie blij maken met een fijne korting! Gebruik de kortingscode GROEN en je ontvangt €5,- korting op jouw bestelling.

banner

Related Posts

Leave a Comment