Nieuw geopend: Son of a Croque

door admin

Alhoewel Amersfoort wellicht niet de meest sprekende reputatie heeft als winkel- en foodstad valt er hier toch echt van alles te beleven. Zo vind je hier bijvoorbeeld leuke hotspots als de Livingstone Coffee Bar en Amicitia Food Village en onlangs opende IJs van Vitelli de deuren in een oude benzinepomp. Daarnaast waren wij vorige week nog op foodtour in Amersfoort en hebben we weer een heleboel nieuwe hotspots ontdekt die we binnenkort met jullie delen. Een gloednieuwe hotspot die zeker een bezoek waard is in Amersfoort is Son of a Croque,

Son of a Croque is een nieuwe hotspot waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch, brunch, high tea of take-away meals. Zoals de naam van de zaak al doet vermoeden serveren ze hier croques die je zelf naar smaak kunt aanpassen. Je kiest eenvoudig een croque uit het menu, kiest je favoriete brood en kaas en voegt eventueel nog een side dish toe en je maaltijd is compleet. Op het menu staan spannende croques als No 76 met gemarineerde pulled pork, vintage cheddar, buffelmozzarella en komkommer-ui zoetzuur of No 90 bestaande uit een roggebonk met verse aardbeien, boerenbrie, balsamico en citroen olijfolie.

Je vindt Son of a Croque in Amersfoort aan de Arnhemsestraat 2. De zaak is 7 dagen per week geopend. Alhoewel dit de eerste zaak van Son of a Croque is hopen ze op den duur ook vestigingen te openen in Utrecht, Maastricht en Aachen (D). Voor meer informatie over deze nieuwe hotspot of om een blik te werpen op het ontzettend fijne menu kun je een bezoekje brengen aan de website van Son of a Croque.

Bron foto: https://www.facebook.com/sonofacroque/

Related Posts

Leave a Comment