Alternote

door admin

Deventer is met zijn gezellige historische centrum, kleine straatjes en talloze leuke winkels echt een fantastische stad om een dagje te gaan winkelen. Je vindt hier gezellige horecagelegenheden als Talamini, Coffee Together en Fooddock en leuke winkels als Holy Cow!, Hoge Ramen en Alternote: een kantoorboekhandel met een fantastische selectie aan stationery, boeken, kaartjes en posters.

Alternote

Alternote is gevestigd in de gezellige Kleine Overstraat in Deventer en is één van de vele leuke gespecialiseerde winkels in deze historische straatjes. De winkel is een kantoorboekhandel, maar alles behalve zo’n stoffige winkel met een eenzijdig en saai assortiment. De winkel bestaat uit twee naast elkaar gelegen panden en is daarom erg ruim van opzet en heerlijk om even rustig in rond te wandelen om het uitgebreide assortiment te bekijken.

Alternote

In deze grote winkel vind je natuurlijk een ruime selectie aan stationery. Van notitieboekjes tot organisers en van briefpapier tot pennen: je vindt het hier allemaal. Bij Alternote verkopen ze stationery van bekende merken als Pip Studio, Paperblanks, Ciak, Gorjuss, Brepols en natuurlijk Moleskine. Fans van bullet journaling kunnen hier hun hart ophalen!

Alternote

Daarnaast heeft de winkel een ruime selectie van posters voor een mooie prijs waar wij direct hebberig van werden en in beide panden een enorme keuze aan kaartjes in alle soorten en maten. Alternote heeft maar liefst 80.000 postkaarten in het assortiment! Voor iedere gelegenheid vind je hier wel een kaartje en in het assortiment vind je ook diverse kaartjes met afbeeldingen van kunstwerken van bekende kunstenaars als Van Gogh, Klimt, Voerman en Van Dokkum.

Alternote

Met Deventer als boekenstad mag een mooie selectie aan boeken ook hier niet ontbreken. De winkel heeft een ontzettend leuke selectie aan boeken met een sterke nadruk op kookboeken. Ook aan de kinderen is gedacht met boeken van onder andere Dikkie Dik, Annie M.G. Schmidt, Nijntje en Gonnie en prachtige nieuwe prentenboeken over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Alternote

Je vindt Alternote in Deventer aan de Kleine Overstraat 30-32. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag. Voor meer informatie over de winkel of om een kijkje te nemen in het assortiment in de webshop breng je een bezoek aan de website van Alternote.

Related Posts

Leave a Comment