Rrrollend Den Haag

door admin

Dit weekend strijkt het rondreizende foodtruckfestival Rrrollend neer in Den Haag. Op de Lange Voorhout geniet je 4 dagen lang van de lekkerste hapjes en drankjes uit alle windstreken en natuurlijk een heleboel gezelligheid in de zon.

Tijdens deze Haagse editie van Rrrollend verzamelen maar liefst 28 foodtrucks zich op de Lange Voorhout, in het centrum van de stad, om de lekkerste hapjes en drankjes te serveren. Je kunt hier onder andere de specialiteiten van Madame Cocos, Indian Roast Foodtruck, Wok and Roll, Frietjuhs, Tacos Los Amigos en De BioPieper verwachten. Het foodtruckfestival doet dit jaar maar liefst 20 locaties in Nederland aan, waaronder dus Den Haag.

Rrrollend Den Haag vindt plaats van 13 tot en met 16 mei op de Lange Voorhout in Den Haag. De toegang is natuurlijk gratis en het festival is dagelijks te bezoeken van ‘s middags tot ‘s avonds laat. De weersvoorspellingen zijn gunstig dus dat wordt zeker genieten! Kijk voor meer informatie over dit leuke foodtruckfestival op de website van Rrrollend. Hier vind je niet alleen meer informatie over deze editie, maar ook over de andere steden die het foodtruckfestival dit jaar nog aandoet, zoals Rotterdam, Nijmegen, Leiden, Groningen en Tilburg.

Bron foto: https://www.facebook.com/RrrollendLeiden/

Related Posts

2 Beantwoorden

Jamey 9 mei 2016 - 11:50 am

We krijgen als het goed is binnenkort ook zo iets in Nijmegen. Lijkt me zo gezellig!

Reply
Tessa 9 mei 2016 - 11:52 am

Ja klopt, 20 tm 22 mei komt Rrrollend naar Nijmegen! Echt leuk dat steeds meer steden worden bezocht door de rondreizend foodfestivals en dat het niet meer alleen beperkt blijft tot Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Reply

Leave a Comment