Reizende Sterren Festival

door admin

Liefhebbers van foodfestivals hoeven zeker niet tot de zomer te wachten tot het volgende leuke event. In januari kunnen zij bijvoorbeeld hun hart ophalen bij de allereerste editie van het Reizende Sterren Festival welke plaats vindt van vrijdag 29 tot en met zondag 31 januari op de Pier van Scheveningen.

Tijdens het driedaagse Reizende Sterren Festival wordt de mooie Pier van Scheveningen omgetoverd tot een ontzettend gezellig overdekt foodtruckfestival waar je natuurlijk volop kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes, maar waar ook veel aandacht is voor kunst en muziek.

Het Reizende Sterren Festival vindt plaats van 29 tot en met 31 januari op de Pier van Scheveningen. Op vrijdag vindt het festival plaats van 16.00 tot 23.00, op zaterdag van 12.00 tot 23.00 met een afterparty van 23.00 tot 03.00 en op zondag ben je van 12.00 tot 21.00 welkom. Het festival wordt op vrijdag afgetrapt met Brandstof XL, een gezellige vrijdagmiddagborrel. Voor meer informatie over dit gezellige event en de deelnemers kun je een bezoekje brengen aan de website van Reizende Sterren.

 

Related Posts

Leave a Comment