Marbles Vintage & Design

door admin

Marbles Vintage & Design heeft 4 winkels in Amsterdam gevuld met de leukste vintage mannen- en vrouwenkleding en natuurlijk ook tassen, schoenen en sieraden! Alleen al om de geweldige sfeer die in de winkels hangt, is dit een absolute aanrader!

Marbles Vintage & Design is voor de shoppers in Amsterdam niet geheel onbekend, evengoed plaatsen wij hier met plezier een artikel over, omdat wij deze winkel zelf ook graag bezoeken! Marbles verkoopt de leukste zelf uitgezochte vintage. Je vindt hier werkelijk van alles en dit in allerlei verschillende stijlen. Ze hebben hele mooie en bijzondere kledingstukken, maar ook prachtige leren tassen en schoenen. De artikelen zijn ook altijd naar waarde geprijsd.

wanderlust-blog.nl/marbles
Wat wij prettig vinden aan onze bezoekjes, is dat je er de ruimte hebt en het er niet overladen is met mensen. Je kan op je gemak de kleding passen en het personeel kan hier ook erg behulpzaam bij zijn. Het feit dat je er op je gemak kan shoppen, komt waarschijnlijk doordat er 3 winkels in Amsterdam gevestigd zijn. De winkel heeft namelijk wel meer dan 30.000 likes op Facebook! Een absolute lieveling onder de vintagefans dus.

Ook leuk om te weten, ze zijn ook te vinden op Facebook en Instagram. Hier posten zij regelmatig super mooie foto’s van het assortiment en de winkel, maar ook van tevreden klanten die hun nieuwe vintage artikel showen. Erg leuk om te zien, dit maakt de winkelervaring een stuk persoonlijker en plezieriger!

Marbles Vintage & Design is te vinden op Haarlemmerdijk 64, Nieuwe Hoogstraat 12, Ferdinand Bolstraat 28 en Staalstraat 30 te vinden!

Related Posts

4 Beantwoorden

Mariska 1 maart 2015 - 6:56 pm

Als ik binnenkort mijn city trip naar Amsterdam maak. Neem ik hier zeker en vast een kijkje!

Liefs Mariska

Reply
Tessa 1 maart 2015 - 7:02 pm

Moet je zeker doen! Marbles zit al op zoveel locaties dat er eigenlijk altijd eentje in de buurt is en in alle wijken zitten eigenlijk heel erg veel leuke shops. Heb je nog leuke tips nodig, laat het ons zeker weten want we hebben nog genoeg leuke hotspots waar we nog geen artikel over hebben geschreven :).

Reply
Mariska 1 maart 2015 - 7:07 pm

Oh ja heel leuk! Ik ga binnenkort naar Amsterdam dus kan wel wat leuke hotspots gebruiken! Zeker Musea, leuke plekjes en vintage market.

Liefs Mariska

Reply
Tessa 2 maart 2015 - 6:33 am

Ik zal je in de loop van de dag wel even een e-mail sturen om je wat leuke hotspots te geven :).

Reply

Leave a Comment