Hard Bitten & the Others

door admin

Laten we eerlijk wezen: Almere heeft niet de beste reputatie als het op gezellig winkelen aankomt. Onverdiend als je het ons vraagt, want Almere heeft zeker veel te bieden en wordt steeds leuker. En met een winkel als Hard Bitten & the Others kom je hier zeker graag een dagje shoppen!

wanderlust-blog.nl/hard bitten

Hard Bitten & the Others is een superleuke winkel in Almere centrum waar skate, lifestyle, vintage, fashion en cultuur samenkomt tot één geheel. De winkel is een conceptstore volgens het ‘shop in shop’ concept. ‘Hard Bitten’ is de skateshop die zich in het pand bevindt, ‘the Others’ staat voor de diverse andere shops die hier vertegenwoordig zijn volgens het ‘shop in shop’ concept. Zo vind je hier bijvoorbeeld vintage van Marbles Vintage, de fashion van Things I Like Things I Love en The Darling en diverse handgemaakte sieraden.

wanderlust-blog.nl/hard bitten

Naast het leuke concept en het fantastische aanbod is de winkel is ook echt een genot voor het oog. Industrieel design wordt zonder enige moeite gecombineerd met een wat nostalgischere vintagefeel van de diverse shops en over elk detail is nagedacht. De winkel is ook heel ruim opgezet waardoor je op je gemak door de winkel kunt lopen en de merken ook echt de ruimte krijgen om hun producten zo goed mogelijk te etaleren. Dat maakt shoppen een heel stuk aangenamer.

Hard Bitten & the Others beperkt zich echter niet tot alleen tot de verkoop. De winkel beschikt over een groot bargedeelte, ‘Another Bar’ genaamd, waar elke donderdag gezellig wordt geborreld en iedereen is daar welkom. Tijdens die avonden is de skateramp die in de winkel is geplaatst (ja echt!) ook geopend.

wanderlust-blog.nl/hard bitten

Hard Bitten & the Others organiseert, naast de wekelijkse borrel, regelmatig leuke events of nieuwe dingen in de winkel. Zo is het plan om binnenkort gebruik te maken van de oude kappersstoel die zij hebben om een echte barbier in de winkel uit te nodigen. Dat zijn nu juist de dingen die deze winkel zo bijzonder en zo gezellig maken. Om op de hoogte te blijven van de leuke events die worden georganiseerd door Hard Bitten & the Others check dan zeker even hun Facebook.

Related Posts

2 Beantwoorden

Kim 26 januari 2015 - 8:29 am

Wat een super gave winkel!

Reply
Tessa 26 januari 2015 - 8:51 am

Ja he? Wij waren er ook gelijk groot fan van!

Reply

Leave a Comment