Jut & Jul Vintage

door admin

Jut & Jul Vintage is echt een bezoek waard wanneer je in Utrecht bent. Je vindt hier niet alleen leuke (en betaalbare) vintage items, maar ook veel originele artikelen van Nederlandse producenten. Van kussentjes tot verzorgingsproducten en van tassen tot posters, je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij Jut & Jul Vintage.

Jut & Jul Vintage

Jut & Jul Vintage ligt een beetje verstopt in het centrum van Utrecht in een klein straatje waar je als niet-Utrechter niet zo snel zou komen. Gelukkig wisten we al dat we heel graag een bezoekje wilden brengen aan deze leuke winkel dus waren we op pad met een missie. En gelukkig maar, want Jut & Jul Vintage is ├ęcht een absolute must voor iedereen die houdt van vintage en producten die met zorg en liefde zijn gemaakt.

Jut & Jul Vintage

Jut & Jul Vintage zou zijn naam geen eer aandoen als er niet een enorm leuk assortiment aan vintagekleding zou worden verkocht. Leuke shorts, overhemden en truien in overvloed en zelfs een grote keus aan prachtige tassen. De vintage items hier zijn heel betaalbaar, wat in andere vintagewinkels nog wel eens een probleem kan zijn.

Jut & Jul Vintage

Naast deze leuke vintage items vind je bij Jut & Jul Vintage ook een groot assortiment aan leuke artikelen van Nederlandse ontwerpers. Zo vind je hier bijvoorbeeld de natuurlijke verzorgingsproducten van Lekker in een Potje, een Utrechts meisje dat zelf in haar keuken de fijnste verzorgingsproducten maakt. Het assortiment wisselt om de paar maanden om andere ontwerpers en producenten ook de kans te geven om hun product in de winkel te verkopen. Bij deze items die in de winkel worden verkocht liggen kaartjes van de ontwerper of producent zodat je altijd weet wie het artikel heeft gemaakt.

Jut & Jul Vintage

Je vindt Jut & Jul Vintage in Utrecht in de Telingstraat 11. De winkel is geopend van woensdag tot en met zondag. Momenteel wordt er hard gewerkt aan hun webshop dus houd zeker hun website in de gaten!

Related Posts

2 Beantwoorden

Kim /vintageandbeauty 30 maart 2015 - 10:16 am

Oh dit zaakje is zo ongelofelijk tof! Ik heb wel eens via internet wat van ze gekocht.

Leuke foto’s!

Reply
Tessa 30 maart 2015 - 10:30 am

Ja, leuk is het he? En ook leuk dat ze om de paar maanden het assortiment wisselen, zo is er altijd wel wat nieuws te ontdekken!

Reply

Leave a Comment