Tyto

door Wanderlust

Tyto is een hele leuke webshop vol met leuke hebbedingetjes voor in huis met een leuk retro tintje! De webshop zit vol met nostalgische spulletjes waarbij je heerlijk kunt wegdromen.

wanderlust-blog.nl/Tyto header

Tyto is een hele prettige en overzichtelijke webshop. Ze bieden verschillende artikelen aan, maar niet te veel waardoor het mooi overzichtelijk blijft. Met categoriën zoals ‘pimp je huis’ en ‘blikken en dozen’ vind je, heel vanzelfsprekend, leuke dingen voor in huis! Spullen zoals blikken, klokken, bakjes en wat keukenaccessoires zoals kookwekkertjes en sponsjes en handdoekjes. Onder het kopje ‘bags en purses’ vindt je tassen en portemonnees die elk een super leuk en uniek printje hebben! Naast deze leuke spullen is er ook nog wat voor kinderen: opbergbakjes, zakdoekjes, pleisters en hier en daar iets om mee te spelen.

wanderlust-blog.nl/collage Tyto

De webshop is dus een leuke plek om kleine dingetjes voor in huis te scoren! Natuurlijk zijn de artikelen ook leuk om weg te geven. Wil je meer weten over de webshop of op de hoogte blijven van de nieuwe artikelen? Klik dan hier voor de Facebookpagina.

Bron foto 1: http://tyto.be//
Bron foto 2: http://tyto.be/
Bron foto 3: http://tyto.be/

Related Posts

Leave a Comment