Funky Friday

door Wanderlust

Funky Friday is een webwinkel met vintage, retro en hippe spullen voor huis en tuin. Je vindt hier kopjes met de gekste retro printjes, lampen, decoratie, wandstickers en zelfklevende vloertegels! De spullen komen vaak van ver en zo is het een mooie mix van merken van nu en spullen met geschiedenis!

De naam Funky Friday begon als een website voor funky feestjes. Toen dat verleden tijd was en de website vrij was, is er besloten een super leuke webshop van te maken en hier allerlei interieur artikelen te verkopen. Dit alles natuurlijk wel met een funky tintje!

wanderlust-blog.nl/Funky Friday 1

De webshop is onderverdeeld in de categorieën living, keuken, kids, textiel, wand, vloer en funky. Hier kan je dus gemakkelijk op zoek gaan naar de leukste spulletjes! De shop heeft ook een cadeau button, hier vind je allerlei leuke spullen die leuk zijn om weg te geven. En ook een leuke button: de sale button! De leukste spullen voor lage prijsjes, daar houden wij natuurlijk van. Funky Friday is dus echt een mooie shop om het huis mee op te leuken en je maakt het helemaal af met hun muurstickers, leuk behang en zelfklevende vloertegels!

wanderlust-blog.nl/Funky Friday 2

Funky Friday werkt samen met Around The Wall, Brabantia, Fest Amsterdam, Kitchen Walls, Funky Little Darlings, Polkadot, Retro Baby Shop, We Love Color en nog veel meer namen! Door deze samenwerkingen is er een verscheidenheid aan aanbod op de webshop en dit is natuurlijk erg leuk! Er zit voor ieder wat leuks bij.

Funky Friday is dus absoluut wel een bezoekje waard! Wil je de Facebookpagina in de gaten houden voor de nieuwste artikelen? Klik dan hier.

Bron foto 1: www.funky-friday.com
Bron foto 2: www.funky-friday.com
Bron foto 3: www.funky-friday.com

Related Posts

Leave a Comment