All the Luck in the World

door admin

All the Luck in the World is te vinden in Amsterdam en Utrecht. Ik bracht een bezoek aan de conceptstore in Amsterdam Zuid en hier keek ik mijn ogen uit! Wat een gezellige en huiselijke sfeer hangt er in de shop en wat een prachtige spullen!

All the Luck in the World is opgericht door een moeder en een dochter: ontwerpster/artiest en een goudsmid. In de shops vind je voornamelijk vintage, cadeau- en interieurartikelen. De artikelen die worden verkocht zijn bijzonder en uniek. Sommige artikelen zijn van gerecycled materiaal, anderen volledig met de hand gemaakt. De artikelen zijn met liefde uitgezocht en zijn stuk voor stuk prachtig. De shop is erg huiselijk ingedeeld, met volledig ingerichte kasten, zithoeken en bureaus. De combinatie van vintage en modern is bijzonder en geeft het geheel een prettige sfeer.

wanderlust-blog.nl/all the luck in the world 2

Ook leuk om te weten: de shop heeft een eigen merk! Deze spullen zijn natuurlijk te koop in de 2 shops van All the Luck in the World, maar ook in andere winkels verspreid over Nederland. All the Luck in the World is zeker een bezoekje waard, mocht je toevallig in Amsterdam of Utrecht zijn en op zoek zijn naar iets leuks voor in huis of misschien wel iets om weg te geven.

wanderlust-blog.nl/all the luck in the world 1

Je vindt All the Luck in the World op Gerard Doustraat 86 in Amsterdam en Zadelstraat 15 in Utrecht. Beide winkels zijn 7 dagen per week geopend: op maandag t/m zaterdag van 11:00 tot 18:00 en op zondag van 13:00 tot 17:00. Wil je meer weten? Klik dan hier voor de Facebookpagina en hier voor de website!

Related Posts

Leave a Comment