ANNA + NINA

door admin

Bij ANNA + NINA in Amsterdam vind je mode, sieraden en accessoires en je vind hier ook hun eigen merk. Ze verkopen niet alleen hele mooie spullen, de winkel op zich is al een plaatje!

In de winkel vind je kleding, hele mooi sieraden en andere accessoires en hier en daar super leuke lifestyle artikelen zoals servies, boeken en prachtige dingen voor aan de muur. Het zijn niet de typische artikelen die je overal al tegenkomt en dat geeft de winkel net iets extra’s!

wanderlust-blog.nl/ANNA + NINA

Met een achtergrond in marketing, PR en retail openden Anna en Nina in 2013 de eerste ANNA + NINA winkel in Amsterdam en een jaar later volgde er nog een winkel in dezelfde stad. Naast hun eigen merk verkopen zij ook andere merken, zoals Jewel Rocks, Amano Trading en The Old House. Het merk ANNA + NINA is in 2014 ontstaan en is de creatie van de 2 meiden. Er zijn 2 sieradencollecties: de Messages collection en de Flash collection. De Messages Collection is speels en vrouwelijk. De collectie is handgemaakt en straalt speelsheid uit. In de Flash Collection komt de wanderlust van de meiden naar voren (hier kunnen wij ons natuurlijk heel goed in vinden!). In deze collectie vind je prachtige sieraden met palmbomen en andere zomerse dingen en teksten.

wanderlust-blog.nl/ANNA + NINA

 

ANNA + NINA is absoluut een bezoekje waard! De shops zijn te vinden in Amsterdam op de Gerard Doustraat 94 en Kloveniersburgwal 44. De openingstijden zijn voor beide winkels doordeweeks van 10:00 tot 18:00, op zaterdag van 11:00 tot 18:00 en op zondag van 13:00 tot 17:00. Op de hoogte blijven van de nieuwtjes? Voor de Facebookpagina klik je hier.

Related Posts

Leave a Comment