JoMilly Vintage

door Wanderlust

JoMilly Vintage is een super leuke webshop waar je zowel authentieke kastjes vindt als dekentjes, kussentjes en spullen voor kinderen. De artikelen zijn stuk voor stuk prachtig. En dit allemaal voor betaalbare prijzen!

De webshop van JoMilly Vintage verkoopt, zoals de naam al mooi zegt, veel mooie vintage. Hier komen ook mooie retro en design meubels bij kijken en leuke accessoires voor in het huis. De hoofd kopjes op de webshop zijn: kids, meubilair, accessoires, glas/servies, textiel en dutjes en datjes. Hier staat ook het kopje ‘nieuw’ bij. Daar worden wij zelf altijd heel blij van. Zo kan je goed bijhouden welke artikelen je al hebt gezien en wat er dus nieuw binnen is. Per kopje heb je ook weer opties om de zoekopdracht te verkleinen, handig als je gericht op zoek bent!

wanderlust-blog.nl/meubilair 2

Vintage wordt de laatste jaren steeds populairder, of het nou om kleding of meubilair gaat. Door de populariteit merk je dat je al gauw de hoofdprijs betaald voor dat ene leuke stoeltje of tafeltje. Gelukkig valt dat op de webshop onwijs mee! Op deze manier is het gewoon leuk om lekker de shop af te strunen naar wat leuks voor in huis.

Ook leuk: de Joyzone! Dit zijn meubels en dergelijke die zijn opgeknapt en voor een leuk prijsje worden verkocht. Het ziet er goed uit en het is natuurlijk super dat het nog een ronde mee kan! Er worden op de shop ook spulletjes verkocht van de merken: Wu Wu, Pakhuis Oost, Popjesart, Simplex – Sio, Tomado, Jojojanneke en De Kunstboer.

wanderlust-blog.nl/JoMilly 1

Het bestellen en laten bezorgen van de artikelen is gelukkig helemaal niet lastig! Mocht het aangeschafte artikel door de brievenbus passen of gewoon via de post verzonden kunnen worden, heb je het al erg snel binnen. Gaat het nou om een tafel, of iets anders groot, kan de webshop dit na goed overleg bij je afleveren. Dit wel tegen een vergoeding van 20,-, maar dat is eigenlijk ook een hele schappelijke prijs!

Er is genoeg leuks en moois te vinden op de shop, maar zoals de shop zelf vermeld, staat nog lang niet alles online. Er zijn nog veel leuke vondsten waarmee het assortiment bijna dagelijks wordt aangevuld! Wil je als eerste alle nieuwtjes ontvangen? Kijk dan op de Facebookpagina.

Bron foto 1: http://www.retromeubelshop.nl/
Bron foto 2: http://www.retromeubelshop.nl/
Bron foto 3: http://www.retromeubelshop.nl/

Related Posts

2 Beantwoorden

Esmeralda 5 februari 2015 - 11:05 am

Wat een mooie, overzichtelijke blogsite! En dan zo’n leuke spontane vermelding van onze webshop, eentje waar we zeer zeker trots op zijn, thanks!!

Reply
Tessa 5 februari 2015 - 3:05 pm

Graag gedaan, we vinden jullie webshop gewoon heel erg leuk :). Bedankt voor het delen van de blogpost op Facebook!

Reply

Leave a Comment