&sinne

door admin

De webshop van deze week is &sinne. Dit is een shop voor woonaccessoires en allerlei leuke hebbedingen met een scandinavisch tintje. Wij houden ervan! Gemoed, gevoel, zintuig, dat is wat sinne betekent. Erg passend wanneer je denkt aan een fijn huis waar jíj je thuis voelt. Dit is ook wat &sinne biedt: leuke spullen voor in huis waar je anderen of jezelf blij mee kunt maken!

&sinne

De webshop bestaat uit de kopjes wonen, stationery, kids, tassen en kado. Je vindt hier allerlei leuke kussens en andere woonaccessoires, super leuke stationey artikelen, posters, tassen van vilt en leuke cadeauverpakkingen. Wij zijn vooral fan van de stationery artikelen en de posters, de illustraties zijn zo leuk! Enkele merken die je tegen kunt komen zijn Studio Stationery, Dots Lifestyle, ZEBRA, Stijl van het Huis en Sparkling Paper.

&sinne

De webshop is nog volop in ontwikkeling en dus absoluut een aanrader om in de gaten te blijven houden! Er komen steeds meer leuke spulletjes en merken bij. Ben je benieuwd geworden? Klik dan hier voor de webshop!

Bron foto 1: https://www.facebook.com/ensinne/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/ensinne/
Bron foto 3: https://www.facebook.com/ensinne/

Related Posts

Leave a Comment