Shop de Ville

door Wanderlust

Onlangs kwamen wij het leuke winkeltje Shop de Ville tegen in Amsterdam nabij Waterlooplein. De winkel zit er al sinds 2011, maar tot onze grote spijt zijn wij er nog nooit geweest. Eenmaal langs gelopen, moesten wij hier natuurlijk verandering in brengen!

Shop de Ville is zo’n winkel die moeilijk in een hokje te plaatsen is. Ik wil het graag beschrijven als een cadeau- en lifestyle winkel. De winkel ligt namelijk boordevol leuke en vooral grappige artikelen. Zo vind je er mooie baby- en kinderspullen zoals kleding, mobieltjes en knuffels en speelgoed. Maar je vindt er ook allerlei speelse dingen voor volwassenen en super komische kaarten en hebbedingetjes. Naast al het leuks is er natuurlijk ook genoeg nuttigs te koop en is het echt een winkel voor jong en oud. Het is moeilijk onder woorden te brengen wat voor leuks er allemaal te koop is. Het zijn veel verschillende spulletjes en het een is nog leuker dan het ander!

wanderlust-blog.nl/shop-de-ville-2

De winkel was eerst een filiaal van &Klevering. Nadat zij een groter filiaal voor ogen hadden, nam een van de medewerkers de winkel over en toverde het om in Shop de Ville. Met veel succes, want de winkel zit er inmiddels al bijna 4 jaar! Wij zijn onwijs blij dat we het winkeltje hebben gevonden en het zal onze go-to plek worden wanneer wij op zoek moeten naar leuke en originele cadeautjes.

Shop de Ville is te vinden op Staalstraat 11. Het is een absolute aanrader om gezellig een rondje in de buurt te doen. Zo kun je heerlijk struinen over de markt op Waterlooplein en de zijstraatjes bezoeken, want daar zit genoeg leuks verstopt, waaronder deze hotspot. Shop de Ville is op maandag tot en met zondag geopend van 10:00 tot 19:00. Voor de Facebookpagina klik je hier!

Related Posts

Leave a Comment