Betty Blue

door admin

In het supertoeristische gebied rondom de Nieuwmarkt in Amsterdam is het vaak lastig om een gezellige (en betaalbare) plek te vinden om even rustig te zitten met een kop koffie en iets lekkers. Gelukkig is de wijk sinds vorig jaar een ontzettend leuke hotspot rijker: Betty Blue. De slogan van Betty Blue is ‘cake, coffee and sweet stuff’ en dat ik precies wat je bij Betty Blue kunt verwachten.

Betty Blue

Betty Blue opende de deuren in juli 2014 en is als bakery sindsdien al een grote favoriet onder Amsterdammers. Ondertussen is de bakery nog meer tot lunchroom getransformeerd met nog meer gezellige hoekjes en tafeltjes waar je heerlijk kunt zitten met een koffie en een taartje. Het pand is enorm ruim en heeft door deze ruimte en de inrichting een gemoedelijke industriële uitstraling met hier en daar ontzettend leuke en verrassende accenten. Zo vinden wij de mooie lampen en hangplanten bij de ramen een ontzettend leuk detail en vind je door de hele winkel prachtige vintagemeubels en mooie wanddecoratie. Onze favoriet is toch wel het leuke hoekje met vintagemeubels waar een groot neonbord op de muur ‘you are spectacular’ verkondigt!

Betty Blue

Bij de bar staat een grote vitrine vol met heerlijk gebak waar je uit kunt kiezen, maar natuurlijk staat er ook wat anders dan gebak op het menu. Zo kun je hier ook kiezen voor bijvoorbeeld een heerlijke sandwich of toast. Op de kaart staan verrassende combinaties als toast met kaas, tomaat, rode ui en chorizo of een sandwich met zoete aardappel met feta, amandelen en rucola. Natuurlijk kun je ook gewoon plaatsnemen voor een heerlijke koffie, thee of kiezen voor één van de juices of shakes op de kaart.

Betty Blue

De sfeer is heel gemoedelijk bij Betty Blue en het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam, waar het in deze drukke buurt in Amsterdam in veel zaken toch vaak aan ontbreekt. Genoeg redenen dus om eens een bezoekje te brengen aan deze gezellige hotspot! Betty Blue ligt in de Snoekjessteeg 1-3 in Amsterdam. Ze zijn open van dinsdag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00, op zaterdag van 09.00 tot 18.00 en op zondag van 10.00 tot 19.00. Voor meer informatie over Betty Blue kun je een kijkje nemen op hun website.

Related Posts

Leave a Comment