Zipper

door admin

Zipper is een van onze favoriete vintage winkels in Amsterdam. Wij komen hier graag vanwege de diverse spullen en mooie vintage pareltjes. Bij ons laatste bezoek was onze ervaring niet anders, wij waren opnieuw dol enthouisiast door al het moois wat er te vinden was!

Wij bezochten dit keer de Zipper op de Nieuwe Hoogstraat in Amsterdam. Dit is een prachtige locatie zo in het centrum en dicht bij andere diverse hotspots waar wij graag komen en over hebben geschreven. Wij hebben weer onze ogen uitgekeken in de winkel en werden helemaal vrolijk van alle zomerse printjes en jurkjes.

wanderlust-blog.nl/zipper

Al meer dan 30 jaar is Zipper een begrip in Amsterdam en kan men hier terecht voor de leukste vintage items. Je treft er kleding en accessoires van de jaren 50′ tot en met 90′ en dit in diverse stylen. Of je nou op zoek bent naar rock of punk kleding of juist een super vrolijk vrouwelijk jurkje, je zult het hier allemaal vinden. Er is mannen- en vrouwenkleding te verkrijgen, dus je kunt lekker voor jezelf gaan shoppen, of voor je vriendje, vader of beste vriendin. Natuurlijk zit de winkel bomvol met leuke spullen, maar wat je zoal tegen kunt komen zijn jurkjes, rokken, jassen, shirts, blousjes, broeken en schoenen, tassen en accessoires. Genoeg te zien dus! Enkele bekende merken die er te krijgen zijn, zijn Levi’s, Nike, Dior en Adidas.

wanderlust-blog.nl/zipper

In de winkel van Zipper kan je echt lekker je gang gaan en op je gemak langs de rekken struinen. Bij vragen of advies kan je ook altijd terecht bij het aardige personeel. Wij komen er dus erg graag! Wil jij ook een kijkje nemen? Zipper is te vinden op Huidenstraat 7 en Nieuwe Hoogstraat 8 in Amsterdam. De winkels zijn geopend op maandag tot en met woensdag van 11:00 tot 18:00, op donderdag van 11:00 tot 20:00, op vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 18:30 en tot slot op zondag van 11:00 tot 18:00. Voor de Facebookpagina klik je hier!

Related Posts

Leave a Comment