Pure Markt

door admin

Zoals jullie misschien wel doorhebben zijn wij gek op markten. Of het nu vlooienmarkten, vintagemarkten of foodmarkten zijn, elke kans die we krijgen zijn wij er te vinden. Daarom waren wij ook heel blij om te horen dat de Pure Markt even uit zijn winterslaap was ontwaakt om in januari een markt te organiseren. Daar waren wij natuurlijk bij!

De Pure Markt is een foodmarkt waar je je ogen uitkijkt. Je vindt hier veel foodtrucks met het heerlijkste eten en diverse producenten bieden hun verse, ambachtelijke waren aan. Deze editie was iets kleiner van opzet, maar zeker niet minder smakelijk.

wanderlust-blog.nl/pure markt

De markt vond deze keer plaats in de Intratuin aan de Nobelweg in Amsterdam. Bij binnenkomst kwamen de heerlijke geuren van de brandende grills je al tegemoet. Voor een directe opkikker op een koude en vroege morgen stond er een foodtruck met heerlijke koffie, of je kon kiezen voor een heerlijke gezonde smoothie of een heerlijk wijntje. Voor iedereen was er wat te vinden. Dit geldt ook voor het eten. Of je nu vegetariër of overtuigd carnivoor bent, je bent hier aan het juiste adres. Zo kon je deze editie onder andere kiezen uit ‘pulled pork’ burgers direct van de grill, crêpes, Mexicaanse heerlijkheden, geitenkroketten, sandwiches of vegetarische gyros. Daarnaast was ook Het Vlaamsch Broodhuys aanwezig met heerlijk vers brood, waren er aanbieders van diverse soorten champignons, verse oesters en andere heerlijkheden aanwezig.

Pure Markt

De Pure Markt vindt bijna wekelijks plaats in en rond Amsterdam, bijvoorbeeld in het Beatrixpark, Park Frankendael of het Amstelpark in Amsterdam. Af en toe vindt de markt ook plaats op een andere locatie in het land, zoals Hilversum of Den Haag. Aankomende zondag 18 december vindt de markt plaats van 11.00 uur tot 17.00 uur in Park Frankendael in Amsterdam. Een overzicht van de agenda en de locaties voor de rest van het jaar vind je hier.

 

Related Posts

3 Beantwoorden

Janna 20 januari 2016 - 11:49 am

Klinkt onwijs leuk! Ik ontdekte net jullie blog en ga jullie zeker volgen via Bloglovin’ en Facebook 🙂 Ik hoop dat jullie ook eens een kijkje nemen op mijn blog!

Reply
Janna 20 januari 2016 - 11:53 am

Hee, is het eigenlijk wel mogelijk jullie via Bloglovin’ te volgen?

Reply
Tessa 20 januari 2016 - 2:44 pm

Hoi Janna! Wat fijn om te horen dat je ons blog zo leuk vindt! We zijn zeker gewoon via Bloglovin te volgen, we hebben alleen geen directe link naar Bloglovin op onze website. We gaan ook zeker even een kijkje nemen op jouw blog!

Reply

Leave a Comment