Candy Freaks

door admin

Candy Freaks is een snoepwinkel gevestigd in Amsterdam. Echter is dit geen gewone snoepwinkel, maar een biologische en natuurlijke snoepwinkel! Met keuze uit suikervrije, gelatinevrije, glutenvrije, zuivelvrije, vegetarische en veganistische snoepjes is er voor ieder wat wils!

Wij wisten nog niks van deze winkel af totdat wij er langs liepen en alle felle kleuren in het raam onze aandacht trok. Nog geen minuut binnen te zijn, kregen wij allerlei verschillende snoepjes in onze handen gedrukt (en deze waren toch lekker!). Na wat snoepjes geproefd te hebben, zijn wij de winkel gaan bekijken. De aardige verkoopman maakte met iedereen een praatje en informeerde waar de klanten vandaan kwamen, terwijl hij van de ene taal naar de andere taal switchte en natuurlijk snoepjes aan het uitdelen was. Het aanbod aan snoep en chocolade is enorm, als je bedenkt dat het allemaal natuurlijk en biologisch is. Bij alle snoepbakjes staat aangegeven wat er bijzonder is aan dat snoepje. Of het dus glutenvrij, gelatinevrij etc is. Super handig! En omdat het dus geen probleem is om te proeven, is het fijn dat je gelijk kan kijken wat je wel bevalt en wat niet. Het is natuurlijk doodzonde om een zak snoep mee te nemen wat je eigenlijk tegen vindt vallen. Al kunnen wij ons dat niet voorstellen met deze lekkernijen! Behalve losse snoepjes en chocolaatjes verkoopt de winkel ook kant en klare cadeautjes en mannequin hoofden gevuld met snoep. De humor, goede service, sfeer en heerlijke snoepjes maken de winkel helemaal compleet!

wanderlust-blog.nl/Candy Freaks 2

Mocht Amsterdam te ver zijn of wil je gewoon een hele lading snoep kopen, dan kan je op de webshop terecht. Vanaf 25,- verzenden ze gratis in Nederland, maar ze verzenden ook in alle andere landen. Candy Freaks is te vinden op Nieuwe Hoogstraat 4 en is 7 dagen per week open! Voor de Facebook pagina klik je hier.

Related Posts

Leave a Comment