Favoriet: Lombardia Hot Drinks

door Wanderlust

Tijdens het Lifestyle Lab hebben wij kennis gemaakt met heel veel leuke en nieuwe producten zoals de heerlijke producten van De Kleine Keuken, de superfoods van Linwoods en de nieuwe tabletten van Lovechock. Nog een product waar wij heel enthousiast van werden waren de hot drinks van Lombardia. De hot drinks zijn ideaal voor degenen die geen fan zijn van koffie of thee, maar wel graag van een warm drankje genieten.

wanderlust-blog.nl/detox love
Lombardia is sinds 1972 een restaurant in Antwerpen in België en staat bekend om de vegetarische, veganistische en glutenvrije maaltijden en producten. Het innovatieve Lombardia wilde graag warme drankjes op de markt brengen voor de mensen die bijvoorbeeld geen koffie lusten of mogen. Uitvinder Alain begon met de Green Love drink, dat is de matcha & apple juice variant en inmiddels zijn er al vier smaken verkrijgbaar. Zo hebben ze de Ginger Love met gember en citrus, de Coconut Vibrations voor de kokosliefhebbers en de nieuwste variant Detox Love met ananas, kurkuma, citroen en gember. De warme drankjes zijn te koop in zakjes. Je vult een kop met poeder en heet water en roert totdat het goed gemengd is. De drankjes zijn best zoet en absoluut geen straf om te drinken! De hot drinks zijn vegan en glutenvrij.

Wij vinden de hot drinks heerlijk en vinden dit ook een absolute aanrader voor de liefhebbers van warme en gezonde drankjes. De sachets zijn onder andere verkrijgbaar bij De Tuinen. Natuurlijk is Lombardia zelf ook een aanrader mocht je een bezoek brengen aan Antwerpen! Voor meer informatie over de hot drinks kun je een kijkje nemen op de website.

Related Posts

Leave a Comment