Melt Ice Pops

door Wanderlust

Onlangs maakten wij kennis met Melt, een ontzettend leuke Amsterdamse onderneming die heerlijke ijsjes maakt in zo ongeveer elke vorm die je je kunt bedenken. Ze noemen zichzelf een food fashion brand en dit is wellicht de beste beschrijving van dit innovatieve en leuke merk.

Melt probeert met hun opvallende ice pops keer op keer te experimenteren met designs, smaken en trends en wij vinden het wonderbaarlijk wat een fantastische dingen zij met ijs kunnen doen met hun eigen fantasie, doorzettingsvermogen en een 3D-printer. Voor de smaken van hun ice pops werken ze samen met het Rotterdamse PinkyRose, producenten van natuurlijke limonade zonder kunstmatige toevoegingen. Door deze samenwerking zijn de Melt ice pops te verkrijgen in verrassende smaken als Straight Lemon, Spiced Lemon & Rose, Floral Ginger & Orange, Classic Strawberry, Blueberry, Mango Passionfruit en zelfs Caramel Seasalt.

Melk Ice Pops

Wil je meer weten over Melt, een kijkje nemen in hun webshop of zelf een ijsje laten ontwerpen? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Melt.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/MELTicepops/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/MELTicepops/

Related Posts

Leave a Comment