Nieuw geopend: De Herbivoor

door admin

Dat saladebars populair zijn zal niemand zijn ontgaan. Restaurants als SLA in Amsterdam, Crop in Utrecht en MUNT in Nijmegen zijn vanaf het prille begin publieksfavoriet geweest en sinds deze week is Groningen een nieuwe saladebar rijker met de opening van De Herbivoor. Al is saladebar misschien een onjuiste benaming want bij De Herbivoor serveren ze nog zoveel meer!

Bij De Herbivoor kun je de hele dag door terecht voor een lekker veganistisch en biologisch hapje en drankje.  Ze serveren hier natuurlijk heerlijke salades, maar ook voor groenteburgers, gezonde pannenkoeken en vers gebak zit je hier goed. Daarnaast serveren ze diverse sapjes en kruidenthee en heerlijke duurzame koffie van Backyard Coffeeroasters.

De Herbivoor

Duurzaamheid speelt sowieso een belangrijke rol bij De Herbivoor. Zo is het interieur grotendeels gemaakt van gerecyclede en natuurlijke materialen en ligt er een sterke nadruk op lokaal geproduceerde en biologische voeding.

Je vindt De Herbivoor in Groningen aan de Gedempte Zuiderdiep 59. Het restaurant is van dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 18.00 en op donderdag zelfs tot 21.00. Wil je meer weten over deze nieuwe hotspot neem dan zeker een kijkje op de Facebookpagina van De Herbivoor.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/deherbivoor/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/deherbivoor/

Related Posts

Leave a Comment