Nieuw geopend: By Lima

door admin

Haarlem is zeker één van onze favoriete steden om een dagje te shoppen. Je vindt er leuke winkels als Jansje, Minguz, The Art of … Tea, Herbs & Spices en de Mashed Concept Store en voor een heerlijk hapje eten en drinken moet je zeker bij Daily in de Sissy-Boy Flagshipstore, Bij Babette of Yoghurt Barn zijn. Sinds kort mag je voor een heerlijke maaltijd ook zeker By Lima niet vergeten, een nieuwe hotspot in de Zijlstraat.

By Lima

By Lima opende de deuren op 17 oktober en is direct al erg populair. Niet verwonderlijk natuurlijk gezien het gezellige interieur en de heerlijke gerechten op het menu. By Lima legt een sterke nadruk op lokale en onbewerkte producten. Alles hier is suikervrij, vrij van e-nummers en dus gewoon puur en heerlijk. Ook voor mensen die glutenvrij of veganistisch eten is hier genoeg te kiezen van het menu. Bij By Lima kunt je de hele dag terecht voor een ontbijt, brunch, lunch, taartje of een borrel. Wij kunnen in elk geval niet wachten tot we weer een keer in Haarlem zijn!

By Lima

Je vindt By Lima in Haarlem aan de Zijlstraat 65. Het restaurant is elke dag geopend van 08.00 tot 20.00. Wil je meer weten over deze fijne nieuwe hotspot? Neem dan zeker eens een kijkje op de Facebookpagina van By Lima.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/BYLIMA.HAARLEM
Bron foto 2: https://www.facebook.com/BYLIMA.HAARLEM
Bron foto 3: https://www.facebook.com/BYLIMA.HAARLEM

Related Posts

6 Beantwoorden

Iep 29 oktober 2015 - 12:23 pm

Wauw, wat ziet het er cosy en gezellig uit zeg!
Wanneer ik weer eens in Haarlem ben, ga ik dit zeker bezoeken!
Liefs Iep xo

Reply
Tessa 29 oktober 2015 - 12:45 pm

Ja, leuk he? Wij kunnen ook echt niet wachten tot we weer eens in Haarlem zijn. Hier kun je ook de heerlijke gebakjes van Sharp Sharp proeven!

Reply
Janna 20 januari 2016 - 11:47 am

Ziet er echt super uit, en wat een mooi concept. Ik weet al waar ik zometeen een tussenstop ga maken… 🙂

Reply
Tessa 20 januari 2016 - 2:42 pm

Ja, gezellig he? Wij vinden Haarlem sowieso een onwijs leuke stad en By Lima past daar helemaal bij.

Reply
Cecile 3 augustus 2016 - 4:14 pm

Inderdaad een geweldig eettentje! Ziet er leuk uit, superlekkere kaart, aardig personeel. De buddha maaltijdsalade was echt fantastisch. Ik zou er bijna speciaal voor naar Haarlem afreizen vanuit Amsterdam.

Reply
Tessa 3 augustus 2016 - 6:56 pm

Leuk dat zoveel mensen zo enthousiast zijn over By Lima!

Reply

Leave a Comment