Nieuw geopend: Buurman & Buurman Groningen

door Wanderlust

Net als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht in de Randstad is Groningen ook zo’n dynamische stad waar de hippe hotspots achter elkaar opkomen. Eén van die nieuwe hotspots in Buurman & Buurman aan de Rodeweg: een pizzeria waar je écht lekkere pizza’s eet die met zorg, liefde en heel veel ervaring zijn gemaakt. Zoals ze zelf zeggen eet je hier de lekkerste pizza’s van Groningen. Dat belooft wat!

De Groningse vestiging is de tweede vestiging van Buurman & Buurman. De eerste eetwinkel is gevestigd in Amsterdam aan de Mercatorstraat en toen de initiatiefnemers van die vestiging interesse kregen in uitbreiding bleek hun Groningse boekhouder wel heel erg graag een vestiging van Buurman & Buurman te willen openen in zijn stad. Bij deze pizzeria wordt gewerkt met zoveel mogelijk lokale en biologische producten en natuurlijk zijn de nieuwe pizzabakkers in Groningen in de leer gegaan bij de ‘oude rotten’ in Amsterdam om de kunst van het deeg en de sauzen maken te perfectioneren. Dit alles maakt samen de lekkerste pizza van Groningen en dat mag nu iedereen komen proeven.

Het was nog even afwachten op de goedkeuring vanuit de gemeente, maar sinds gister is de pizzeria dan toch echt geopend! Je vindt de Groningse vestiging van Buurman & Buurman aan de Rodeweg 6. Het restaurant is van woensdag tot en met zondag geopend van 17.00 uur tot 22.00 uur. Van 21 tot en met 23 oktober wordt de opening feestelijk ingeluid en zijn alle pizza’s €6,-.  Woon je niet in de buurt van Groningen? Niet getreurd! Je kunt ook een bezoek brengen aan de Amsterdamse vestiging van Buurman & Buurman aan de Mercatorstraat 171. Voor meer informatie over het restaurant kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van Buurman & Buurman of op de website van Buurman & Buurman Groningen.

Bron foto: David Nuescheler @ https://unsplash.com/

Related Posts

3 Beantwoorden

Mandy 20 oktober 2016 - 2:03 pm

Goede tip!! Ik woon in Groningen dus ik ga het zeker een keer proeven!!

Reply
Tessa 20 oktober 2016 - 5:49 pm

Wat leuk dat je in Groningen woont, alvast veel eetplezier ;).

Reply
JN 26 oktober 2016 - 11:12 am

Bekijk het menu op http://buurman-groningen.nl !

Reply

Leave a Comment