Nieuw in de schappen: Marks & Spencer Taste gerechten

door admin

Zoals jullie misschien wel weten zijn wij groot fan van de Marks & Spencer Food Hall. Eindeloze schappen met allemaal lekkernijen die in Nederland vaak nog relatief onbekend zijn? What’s not to like? Bij Marks & Spencer vind je een enorm uitgebreid assortiment, net als in een reguliere supermarkt, alleen is dit assortiment Britser georiënteerd en is er veel ruimte voor kant-en-klaar gerechten. Wij mochten kennis maken met een aantal gerechten in dit assortiment uit de nieuwe Marks & Spencer Taste lijn en we waren aangenaam verrast!

Marks & Spencer Taste gerechten

Vorige maand lanceerde Marks & Spencer een nieuwe collectie Taste gerechten met maaltijden geïnspireerd door het Midden Oosten en het Middellandse Zeegebied. De nieuwe lijn bestaat uit gerechten uit Turkije, Libanon, Marokko, Griekenland en Spanje en de prijzen variëren van € 3,80 tot € 7,50. In totaal zijn er meer dan 20 verschillende Taste gerechten om uit te kiezen!

Marks & Spencer Taste gerechten

Wij hebben een aantal gerechten mogen proberen en waren onder de indruk van de smaakvolle gerechten. Onze persoonlijke favoriet was de heerlijke Libanese mezzeschotel met tabouleh, falafel en hummus. De gerechten zijn ideaal als lunch of avondmaaltijd, maar alhoewel de maaltijden voor 2 personen zouden moeten zijn vinden wij de porties eerder geschikt voor 1 persoon. De nieuwe Taste gerechten zijn nu verkrijgbaar bij de Marks & Spencer winkel in Amsterdam, al vonden wij persoonlijk in de winkel in Amsterdam het aanbod erg beperkt, en de Marks & Spencer Food Hall in Den Haag, wat wij sowieso een echte aanrader vinden!

Update: Helaas sluiten de Nederlandse vestigingen van Marks & Spencer de deuren dus zijn de Taste gerechten niet meer in ons land verkrijgbaar.

banner

Bron foto 1: http://marksandspencer.pr.co/
Bron foto 2: http://marksandspencer.pr.co/
Bron foto 3: http://marksandspencer.pr.co/

Related Posts

Leave a Comment